Σαμπάλλα Θεραπεία Ανάληψης

Η Σαμπάλλα Θεραπεία Ανάληψης (Shamballa Ascension Healing) είναι μια ζωντανή, εξελισσόμενη ενέργεια η οποία διαφοροποιείται κάθε φορά που κάποιος συνδέεται με αυτήν.
Είναι μια νέα ανάπτυξη, από το Δάσκαλό μου GEOM!* του συστήματος Σαμπάλλα Ρέικι, το οποίο μας έγινε γνωστό μέσω του Τζον Αρμιτάζ (John Armitage), του Δασκάλου Ρέικι ο οποίος ερχόταν σε ανώτερη επικοινωνία με τον Αναληφθέντα Δάσκαλο Άγιο Γερμανό (St. Germain).
Είναι ένας υπέροχος συνδυασμός της Συμπαντικής ζωτικής ενέργειας, της ενέργειας των Μαχάτμα, της ενέργειας των Αναληφθέντων Δασκάλων, των Αγίων Αρχαγγέλων του φωτός και της Εγώ Ειμί Παρουσίας.
Μια συνεδρία Σαμπάλλα Θεραπείας Ανάληψης βοηθά πολύ σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς της ζωής, αφού η ουσία της είναι Πολυδιάστατη.
Προτείνεται επίσης σε όσους αναζητούν πνευματική ανάπτυξη, ανάληψη, φώτιση και ανώτερη καθοδήγηση.
Είναι Ευρεία και Εστιασμένη, είναι Πέρα αλλά και Ακριβώς Εδώ, … και οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να την περιγράψουν…

Μια συνεδρία Σαμπάλλα Θεραπεία Ανάληψης μπορεί να προσφέρει βαθιά χαλάρωση, ηρεμία, τόνωση, απελευθέρωση του στρες, ανανέωση, αποτοξίνωση, αναζωογόνηση (σαν κάποιος μόλις να ξύπνησε από ένα βαθύ, όμορφο ύπνο -κάποιοι όντως κοιμούνται κατά τη διάρκεια της συνεδρίας), ευεξία, γαλήνη, ισορροπία, ανακούφιση, καθαρότητα, θετικότητα, απομακρύνει μπλοκαρίσματα από το ενεργειακό σου πεδίο και τελικά προωθεί την ισορροπία και την υγεία σε όλα τα επίπεδα, αυξάνει την αίσθηση της προστασίας και της ασφάλειας και θέτει τη βάση για πνευματική ανάπτυξη και κάθε θετική αλλαγή.
Μπορεί να πραγματοποιηθεί από κοντά ή από απόσταση, με εξίσου εκπληκτικά αποτελέσματα, με αυτόν που δέχεται και αυτόν που δίνει τη συνεδρία στο δικό του χώρο ο καθένας.
​Η ενέργεια δεν γνωρίζει περιορισμούς χρόνου και χώρου!  

Η συνεδρία από κοντά διαρκεί περίπου 45′-60′. Είναι μια άκρως χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία που φέρνει ανάταση και φώτιση.
Το άτομο που δέχεται τη συνεδρία:
❥ φορά άνετα ρούχα (π.χ. αθλητική φόρμα),
❥ αφαιρεί τα παπούτσια και κάθε μεταλλικό αντικείμενο (ζώνη, κοσμήματα, ρολόι, χρήματα, κινητό τηλέφωνο),
❥ ξαπλώνει στο κρεβάτι του Ρέικι
Το άτομο που δίνει τη συνεδρία:
❥ απαλά τοποθετεί τα χέρια του/της (ή τα κρατά σε μικρή απόσταση, πάνω στην αύρα) σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, πάνω στα ενεργειακά κέντρα ή τσάκρας, ή μόνο σε ένα σημείο, για παράδειγμα στους ώμους και διοχετεύει θεραπευτική ζωτική ενέργεια,
❥ με τον τρόπο αυτόν καλύπτει όλο το σώμα του ατόμου που δέχεται τη συνεδρία, από την κορυφή ως τα νύχια,
❥ κινείται αργά και διαλογιστικά αν χρειάζεται και ακολουθεί τη ροή και τη σοφία της ενέργειας.

Η συνεδρία από απόσταση διαρκεί περίπου 30′. 
Στον δικό σου ιερό χώρο, μπορείς να χαλαρώσεις βαθιά κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ξαπλωμένος/η αναπαυτικά, ή κατά τη διάρκεια διαλογισμού ή απλά μένοντας ανοιχτός/ή και δεκτικός/ή. Για μια ακόμα πιο χαλαρωτική εμπειρία που μοιάζει με αυτήν της συνεδρίας από κοντά, μπορείς να ανάψεις κεράκια, θυμίαμα, να βάλεις χαλαρωτική μουσική ή ήχους της φύσης.

ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ:
❥ να κάνεις ένα ντους ή μπάνιο,
❥ να φορέσεις άνετα ρούχα που δε σε σφίγγουν και μαλακές βαμβακερές (αθλητικές) κάλτσες,
❥ να βγάλεις όλα τα μεταλλικά αντικείμενα (κοσμήματα, ζώνη, ρολόι, χρήματα, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και τα παπούτσια
❥ να ανάψεις κεράκια, αρωματικά στικς ή θυμίαμα, να καθαρίσεις την αύρα σου με τον καπνό ή με ενεργειακά σπρέι, να βάλεις χαλαρωτική μουσική και να ξαπλώσεις ή να καθίσεις με τη σπονδυλική σου στήλη όσο πιο ίσια γίνεται, ΧΩΡΙΣ να σταυρώνεις τα χέρια ή τα πόδια (αυτό είναι σημαντικό να παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας),
​❥ να βεβαιωθείς πως δε θα σε διακόψουν!

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ:
❥ να πιεις αρκετό νερό, φρέσκο χυμό ή τσάι από βότανα και να φας κάτι ελαφρύ (π.χ. φρούτα, ξηρούς καρπούς, σαλάτα)
❥ να κάνεις ντους ή έστω να πλύνεις τα χέρια και το πρόσωπό σου
❥ να περπατήσεις στη φύση, να αγκαλιάσεις ένα δέντρο, να περπατήσεις ξυπόλητος/η, να κάνεις οτιδήποτε σε βοηθήσει να γειώσεις την ενέργεια, χωρίς όμως να το παρακάνεις!
❥ να ξεκουραστείς και να συνεχίσεις τη μέρα σου όσο πιο χαλαρά μπορείς

Μια συνεδρία Σαμπάλλα Θεραπεία Ανάληψης από κοντά ή από απόσταση, είναι μια καθαρά βιωματική διαδικασία και κάθε άνθρωπος τη βιώνει με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, ανάλογα με το τι έχει ανάγκη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος που δύο ενεργειακές συνεδρίες δεν είναι ποτέ ίδιες μεταξύ τους, έστω κι αν αυτός/ή που δίνει και αυτός/ή που λαμβάνει τη συνεδρία είναι οι ίδιοι! Η ενέργεια έχει τη δική της σοφία και για την ακρίβεια, δεν καθοδηγείται από τον θεραπευτή, αλλά μάλλον έλκεται από το σώμα του θεραπευόμενου.

Πολλαπλές συνεδρίες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα
Όσοι λαμβάνουν συνεδρίες ρέικι τακτικά, καθώς και οι πρακτικοί και δάσκαλοι του ρέικι γνωρίζουν πολύ καλά πως όταν ολοκληρώνεις μια σειρά συνεδριών μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, π.χ μια ή δύο εβδομάδες, τα αποτελέσματα είναι ακόμα πιο θεαματικά!
Μια σειρά 3 ή 7 συνεχόμενων συνεδριών μέσα σε 7 ή 10 μέρες, αν όχι καθημερινά, είναι ιδανική.
Για συγκεκριμένο ή πιο σοβαρό θέμα προτείνεται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα 21 συνεδριών που θα ακολουθείται καθημερινά ή τουλάχιστον κάθε 2 ή 3 ημέρες.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ
• 1 x 30′ Συνεδρία Σαμπάλλα Θεραπεία Ανάληψης
• 4 x 30′ Συνεδρίες Σαμπάλλα Θεραπείες Ανάληψης
• 8 x 30′ Συνεδρίες Σαμπάλλα Θεραπείες Ανάληψης