Ρέικι για Κατοικίδια

Γνωρίζεις πόσο απολαμβάνουν το άγγιγμά σου, το χάδι σου, ή τις αγκαλιές που μοιράζεσαι μαζί τους, οι τριχωτοί σου φίλοι.
Κι αν σου έλεγα ότι το άγγιγμά σου μπορεί να τους προσφέρει πολύ περισσότερα;
Θα μπορούσες να τους προσφέρεις χαλάρωση, ισορροπία και συνολική ευεξία σε όλα τα επίπεδα.

Αν εξασκείς το Ρέικι ή οποιαδήποτε άλλη θεραπευτική μέθοδο γνωρίζεις για ποιο πράγμα μιλάω. Το κατοικίδιό σου σχεδόν απαιτεί τη συνεδρία του από εσένα.
Ωστόσο, εάν δεν έχεις συντονιστεί (ακόμα!) στην ενέργεια του Ρέικι, είμαι εδώ για να προσφέρω αυτήν την ιδιαιτέρως ευχάριστη και θεραπευτική συνεδρία στον τετράποδο φίλο σου! 
Από απόσταση. Από τον χώρο μου στον δικό σου χώρο. Η ενέργεια δεν γνωρίζει περιορισμούς χρόνου και χώρου!
Μια συνεδρία Ρέικι προσφέρει στο κατοικίδιό σου βαθιά χαλάρωση, ηρεμία, τόνωση, απελευθέρωση από ένταση, αναζωογόνηση, αποτοξίνωση, ανανέωση, ευεξία, γαλήνη, ισορροπία, ανακούφιση, απομακρύνει μπλοκαρίσματα από το ενεργειακό του πεδίο και τελικά προωθεί την ισορροπία και την υγεία σε όλα τα επίπεδα.
Η συνεδρία διαρκεί 15′ και δεν είναι απαραίτητο να ορίσουμε συγκεκριμένη ώρα γι’ αυτήν. Αν ωστόσο, γνωρίζεις κάποια συγκεκριμένη ώρα μέσα στη μέρα που το ζωάκι σου συνηθίζει να χαλαρώνει ή να κοιμάται, κατά την οποία θα μπορούσαμε να προγραμματίσουμε τη συνεδρία, παρακαλώ ενημέρωσέ με και θα το λάβω υπόψιν.

Πολλαπλές συνεδρίες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα
Όσοι λαμβάνουν συνεδρίες ρέικι τακτικά, καθώς και οι πρακτικοί και δάσκαλοι του Ρέικι γνωρίζουν πολύ καλά πως όταν ολοκληρώνεις μια σειρά συνεδριών μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, π.χ μια ή δύο εβδομάδες, τα αποτελέσματα είναι ακόμα πιο θεαματικά!
​Το ίδιο ισχύει και για τα κατοικίδιά μας.
Μια σειρά 3 ή 7 συνεχόμενων συνεδριών μέσα σε 7 ή 10 μέρες, αν όχι καθημερινά, είναι ιδανική. Για συγκεκριμένο ή πιο σοβαρό θέμα προτείνεται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα 21 συνεδριών που θα ακολουθείται καθημερινά ή τουλάχιστον κάθε 2 ή 3 ημέρες.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ
• 1 x 15′ Συνεδρία Ρέικι για Κατοικίδια 
• 3 x 15′ Συνεδρίες Ρέικι για Κατοικίδια 
• 7 x 15′ Συνεδρίες Ρέικι για Κατοικίδια