Ρέικι Αφθονίας

Το Ρέικι Αφθονίας προσφέρει άνοιγμα στην απεριόριστη αφθονία της ζωής, της φύσης και της ύπαρξης και σύνδεση με την αφθονία σε όλα τα επίπεδα που όλοι μας αξίζουμε και μπορούμε να επιλέξουμε.

Το Ρέικι Αφθονίας:
❥ Μας βοηθά να καθαρίσουμε, να αναπτύξουμε και να εκδηλώσουμε την ενέργεια της αφθονίας στη ζωή μας. 
❥ Μας διευκολύνει ώστε να απελευθερώσουμε το μπλοκάρισμα που μπορεί να νιώθουμε ή να βιώνουμε σε σχέση με την αφθονία σε όλα τα επίπεδα: υλικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό. 
❥ Μας προσφέρει αισιοδοξία, θετική στάση, αυτοπεποίθηση, αυτοκυριαρχία.
❥ Μας βοηθά στην αλλαγή του τρόπου σκέψης μας, στη συνειδητή σκέψη και πρόθεση.
❥ Καθαρίζει και επαναπροσδιορίζει την σχέση μας με τα υλικά αγαθά και τα χρήματα και μας συνδέει με την απεριόριστη και απόλυτα θετική αφθονία του σύμπαντος, της φύσης, της ζωής, του εαυτού, του πνεύματος και ενισχύει την εκδήλωσή της.
Είναι ένα νεότερο σύστημα ενεργειακής θεραπείας Ρέικι που εστιάζει τη δύναμη και τη σοφία της ζωτικής ενέργειας στο πολυδιάστατο και πολύπλευρο θέμα της αφθονίας.

(Από το βιβλίο του αντίστοιχου σεμιναρίου του Δασκάλου μου Geom!* Γιώργου Μυλωνά)

Μια συνεδρία Ρέικι Αφθονίας από απόσταση διαρκεί 30′.
Στον δικό σου ιερό χώρο, μπορείς να χαλαρώσεις βαθιά κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ξαπλωμένος/η αναπαυτικά, ή κατά τη διάρκεια διαλογισμού ή απλά μένοντας ανοιχτός/ή και δεκτικός/ή. Για μια ακόμα πιο χαλαρωτική εμπειρία που πλησιάζει αυτήν της συνεδρίας από κοντά, μπορείς να ανάψεις κεράκια, θυμίαμα, να βάλεις χαλαρωτική μουσική ή ήχους της φύσης.

Πολλαπλές συνεδρίες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα
Όσοι λαμβάνουν συνεδρίες ρέικι τακτικά, καθώς και οι πρακτικοί και δάσκαλοι του ρέικι γνωρίζουν πολύ καλά πως όταν ολοκληρώνεις μια σειρά συνεδριών μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, π.χ μια ή δύο εβδομάδες, τα αποτελέσματα είναι ακόμα πιο θεαματικά!
Μια σειρά 3 συνεχόμενων συνεδριών μέσα σε 7 ή 10 μέρες, αν όχι καθημερινά, είναι ιδανική για μια πιο ισχυρή και μόνιμη σύνδεση με την ενέργεια της αφθονίας.
Η συγκεκριμένη συνεδρία μπορεί να συνδυαστεί και με την Συνεδρία Εγγραφής & Εκδήλωσης Θετικών Ενεργειών -της Αφθονίας στην προκειμένη περίπτωση- με άριστα αποτελέσματα.

ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ:
❥ να κάνεις ένα ντους ή μπάνιο,
❥ να φορέσεις άνετα ρούχα που δε σε σφίγγουν και μαλακές βαμβακερές (αθλητικές) κάλτσες,
❥ να βγάλεις όλα τα μεταλλικά αντικείμενα (κοσμήματα, ζώνη, ρολόι, χρήματα, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και τα παπούτσια,
❥ να ανάψεις κεράκια, αρωματικά στικς ή θυμίαμα, να καθαρίσεις την αύρα σου με τον καπνό ή με ενεργειακά σπρέι, να βάλεις χαλαρωτική μουσική και να ξαπλώσεις ή να καθίσεις με τη σπονδυλική σου στήλη όσο πιο ίσια γίνεται, ΧΩΡΙΣ να σταυρώνεις τα χέρια ή τα πόδια (αυτό είναι σημαντικό να παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας),
❥ να βεβαιωθείς πως δε θα σε διακόψουν!

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ:
❥ να πιεις αρκετό νερό, φρέσκο χυμό ή τσάι από βότανα και να φας κάτι ελαφρύ (π.χ. φρούτα, ξηρούς καρπούς, σαλάτα),
❥ να κάνεις ντους ή έστω να πλύνεις τα χέρια και το πρόσωπό σου,
❥ να περπατήσεις στη φύση, να αγκαλιάσεις ένα δέντρο, να περπατήσεις ξυπόλητος/η, να κάνεις οτιδήποτε σε βοηθήσει να γειώσεις την ενέργεια, χωρίς όμως να το παρακάνεις!
❥ να ξεκουραστείς και να συνεχίσεις τη μέρα σου όσο πιο χαλαρά μπορείς.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ
• 1 x 30′ Συνεδρία Ρέικι Αφθονίας
• 4 x 30′ Συνεδρίες Ρέικι Αφθονίας από απόσταση