Ρέικι Ανώτερου Εαυτού | Κάρμα Ρέικι | DNA Ρέικι | Ρέικι Χρυσής Καρδιάς

Τέσσερα είδη Ρέικι που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους για μια πολυδιάστατη θεραπεία, καθώς το ένα συμπληρώνει και ενισχύει το άλλο,
ή να λειτουργήσουν ανεξάρτητα για επιμέρους θεραπεία σε βάθος.
Μια σύγχρονη διδασκαλία του Δασκάλου μου GEOM!* Γιώργου Μυλωνά.

Ρέικι Ανώτερου Εαυτού
Ο Ανώτερος Εαυτός είναι η Εσωτερική Φωνή μας, το πιο σοφό κομμάτι του εαυτού μας, η ανώτερη πηγή αγάπης και θέλησης. Κρατά τα αρχεία των προηγούμενων ζωών, το νόημα και τα μαθήματα κάθε ζωής, όπως και τις κατευθύνσεις για το μέλλον.
Με την τεχνική του Ρέικι Ανώτερου Εαυτού τα ανώτερα κοσμικά τσάκρας φώτισης και ενότητας, πάνω από το έβδομο τσάκρα, ανοίγουν και φωτίζονται και υψηλότερες ενέργειες αγάπης και θεραπείας κατέρχονται. Η κεντρική στήλη φωτός καθαρίζει, δυναμώνει και διευρύνεται. Το έβδομο τσάκρα -η γέφυρα προς τις ιερές ενέργειες της πνευματικής αγάπης και της κοσμικής σοφίας- ανθίζει. Η συνειδητότητα αναπτύσσεται, η αντίληψη οξύνεται και ο εγκέφαλος ξυπνά. Έχεις πλέον συντονιστεί με τον Ανώτερο Εαυτό. Πολλαπλά οφέλη σε όλα τα επίπεδα ακολουθούν! 
Μια εμπειρία ταυτόχρονα εξυψωτική, απογειωτική, μα και απόλυτα γειωτική.
Προτείνεται για τουλάχιστον 3-4 ημέρες στη σειρά.

Κάρμα Ρέικι
​Το Κάρμα Ρέικι βοηθά στον εντοπισμό και την κάθαρση καρμικών λαθών, κακών επιλογών του παρελθόντος, που επηρεάζουν αρνητικά το τώρα και το μέλλον. Θεραπεύοντας το μακρινό παρελθόν μας και επουλώνοντας τις βαθύτερες οδυνηρές αναμνήσεις μας, το υποσυνείδητό μας και τις προηγούμενες ζωές μας, θεραπεύουμε τον εαυτό μας στο τώρα και επομένως, όλες τις μελλοντικές μας δυνατότητες και πιθανότητες.

DNA Ρέικι
Με το Ρέικι μπορούμε να στείλουμε καθαρή ζωτική ενέργεια στον γενετικό μας κώδικα, το DNA, ώστε να τον εξυψώσουμε πνευματικά και να “ξεπλύνουμε” αρνητικότητα, περιορισμούς, ακόμα και πιθανές ασθένειες, κωδικοποιώντας πληροφορίες φωτός σε αυτό το πρωταρχικό επίπεδο. Μπορούμε επίσης να στείλουμε Ρέικι στα κύτταρά μας και, επομένως, να θεραπευτούμε σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο, καθώς κάθε κύτταρο του σώματός μας έχει τη δική του μνήμη και ενέργεια.
Η συγκεκριμένη συνεδρία καθαρίζει σε πολύ βαθύ επίπεδο και φωτίζει τα κύτταρα και το DNA σε όλες τις διαστάσεις.
Δε χρειάζεται να επαναληφθεί, αν και μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, μετά από κάποιο διάστημα.

Ρέικι Χρυσής Καρδιάς
Πρόκειται για την πεμπτουσία του Ρέικι, τον βαθύτερο πυρήνα του. Αποτελεί ένα υψηλότερο πεδίο ζωτικής ενέργειας, εμπλουτισμένης με πνευματικό φως, κατεύθυνση και δύναμη. Είναι εκείνη η ενέργεια που συντονίζει την καρδιά μας, το εσωτερικό είναι μας, με το Θεϊκό. Το Ρέικι Χρυσής Καρδιάς υποστηρίζει όλες τις φυσικές διαδικασίες ίασης και αυτοίασης, ενισχύει την πνευματική κατανόηση και ενθαρρύνει όλα τα μονοπάτια εξέλιξης, διεύρυνσης και φώτισης με μια αφθονία καθαρής θεραπευτικής ενέργειας και πνευματικής ειρήνης.
Προτείνεται για τουλάχιστον 7 ημέρες στη σειρά.

(Από το βιβλίο του αντίστοιχου σεμιναρίου του Geom!* Γιώργου Μυλωνά)

Η συνεδρία μπορεί να πραγματοποιηθεί από κοντά ή από απόσταση, με εξίσου εκπληκτικά αποτελέσματα, με αυτόν που δέχεται και αυτόν που δίνει τη συνεδρία στον δικό του χώρο ο καθένας.
​Η ενέργεια δεν γνωρίζει περιορισμούς χρόνου και χώρου!  

Η συνεδρία από κοντά διαρκεί από 15′ έως 45′ ανάλογα με το είδος. Είναι μια άκρως χαλαρωτική εμπειρία που φέρνει ανάταση, φώτιση, κάθαρση, ένωση με το πνευματικό στοιχείο μέσα μας και γείωση αυτών των ενεργειών.
Το άτομο που δέχεται τη συνεδρία:
❥ φορά άνετα ρούχα (π.χ. αθλητική φόρμα),
❥ αφαιρεί τα παπούτσια και κάθε μεταλλικό αντικείμενο (ζώνη, κοσμήματα, ρολόι, χρήματα, κινητό τηλέφωνο),
❥ ξαπλώνει στο κρεβάτι του Ρέικι
Το άτομο που δίνει τη συνεδρία:
❥ απαλά τοποθετεί τα χέρια του/της (ή τα κρατά σε μικρή απόσταση, πάνω στην αύρα) σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, πάνω στα ενεργειακά κέντρα ή τσάκρας ή μόνο σε ένα σημείο, πχ στο κεφάλι ή τους ώμους και διοχετεύει θεραπευτική ζωτική ενέργεια,
❥ κινείται αργά και διαλογιστικά αν χρειάζεται και ακολουθεί τη ροή και τη σοφία της ενέργειας.

Η συνεδρία από απόσταση διαρκεί από 15′ έως 45′ ανάλογα με το είδος. 
Στον δικό σου ιερό χώρο, μπορείς να χαλαρώσεις βαθιά κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ξαπλωμένος/η αναπαυτικά, ή κατά τη διάρκεια διαλογισμού ή απλά μένοντας ανοιχτός/ή και δεκτικός/ή. Για μια ακόμα πιο χαλαρωτική εμπειρία που μοιάζει με αυτήν της συνεδρίας από κοντά, μπορείς να ανάψεις κεράκια, θυμίαμα, να βάλεις χαλαρωτική μουσική ή ήχους της φύσης.

ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ:
❥ να κάνεις ένα ντους ή μπάνιο,
❥ να φορέσεις άνετα ρούχα που δε σε σφίγγουν και μαλακές βαμβακερές (αθλητικές) κάλτσες,
❥ να βγάλεις όλα τα μεταλλικά αντικείμενα (κοσμήματα, ζώνη, ρολόι, χρήματα, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και τα παπούτσια
❥ να ανάψεις κεράκια, αρωματικά στικς ή θυμίαμα, να καθαρίσεις την αύρα σου με τον καπνό ή με ενεργειακά σπρέι, να βάλεις χαλαρωτική μουσική και να ξαπλώσεις ή να καθίσεις με τη σπονδυλική σου στήλη όσο πιο ίσια γίνεται, ΧΩΡΙΣ να σταυρώνεις τα χέρια ή τα πόδια (αυτό είναι σημαντικό να παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας),
​❥ να βεβαιωθείς πως δε θα σε διακόψουν!

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ:
❥ να πιεις αρκετό νερό, φρέσκο χυμό ή τσάι από βότανα και να φας κάτι ελαφρύ (π.χ. φρούτα, ξηρούς καρπούς, σαλάτα)
❥ να κάνεις ντους ή έστω να πλύνεις τα χέρια και το πρόσωπό σου
❥ να περπατήσεις στη φύση, να αγκαλιάσεις ένα δέντρο, να περπατήσεις ξυπόλητος/η, να κάνεις οτιδήποτε σε βοηθήσει να γειώσεις την ενέργεια, χωρίς όμως να το παρακάνεις!
❥ να ξεκουραστείς και να συνεχίσεις τη μέρα σου όσο πιο χαλαρά μπορείς

Μια συνεδρία από κοντά ή από απόσταση, είναι μια καθαρά βιωματική διαδικασία και κάθε άνθρωπος τη βιώνει με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, ανάλογα με το τι έχει ανάγκη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος που δύο ενεργειακές συνεδρίες δεν είναι ποτέ ίδιες μεταξύ τους, έστω κι αν αυτός/ή που δίνει και αυτός/ή που λαμβάνει τη συνεδρία είναι οι ίδιοι! Η ενέργεια έχει τη δική της σοφία και για την ακρίβεια, δεν καθοδηγείται από τον θεραπευτή, αλλά μάλλον έλκεται από το σώμα του θεραπευόμενου.

Πολλαπλές συνεδρίες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα
Όσοι λαμβάνουν συνεδρίες ρέικι τακτικά, καθώς και οι πρακτικοί και δάσκαλοι του ρέικι γνωρίζουν πολύ καλά πως όταν ολοκληρώνεις μια σειρά συνεδριών μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, π.χ μια ή δύο εβδομάδες, τα αποτελέσματα είναι ακόμα πιο θεαματικά!
Μια σειρά 3 ή 7 συνεχόμενων συνεδριών μέσα σε 7 ή 10 μέρες, αν όχι καθημερινά, είναι ιδανική.
Για συγκεκριμένο ή πιο σοβαρό θέμα προτείνεται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα 21 συνεδριών που θα ακολουθείται καθημερινά ή τουλάχιστον κάθε 2 ή 3 ημέρες.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ
• 1 x 30′ Συνεδρία Ρέικι Ανώτερου Εαυτού
• 4 x 30′ Συνεδρίες Ρέικι Ανώτερου Εαυτού
• 1 x 30′ Συνεδρία Κάρμα Ρέικι
• 3 x 30′ Συνεδρίες Κάρμα Ρέικι
• 1 x 45′ Συνεδρία DNA Ρέικι
• 1 x 15′ Συνεδρία Ρέικι Χρυσής Καρδιάς
• 3 x 15′ Συνεδρίες Ρέικι Χρυσής Καρδιάς
• 7 x 15′ Συνεδρίες Ρέικι Χρυσής Καρδιάς
• Συνδυασμός 8 Συνεδριών από Απόσταση που μπορεί να περιλαμβάνει Ρέικι Ανώτερου Εαυτού | Κάρμα Ρέικι | DNA Ρέικι | Ρέικι Χρυσής Καρδιάς