ΠολυΔιάστατη Θεραπεία

Η Συνεδρία ΠολυΔιάστατης Θεραπείας (ΠΔΘ) είναι μια μορφή ενεργειακής θεραπείας που είναι ταυτόχρονα εστιασμένη αλλά και ευρεία, γι’ αυτό το λόγο και πολύ ισχυρή, με θεαματικά αποτελέσματα.
Παρόλο που δε θεωρείται πως βρίσκεται μέσα στα όρια του παραδοσιακού Ρέικι, ενσωματώνει τη θεραπευτική ενέργεια του Ρέικι. Άλλωστε, δεν υπάρχουν αληθινά όρια στην ίδια την ενέργεια, αφού η Πηγή είναι πραγματικά Μία!

Σε κάποιες περιπτώσεις τα αποτελέσματα ήταν προφανή και άμεσα, όπως η ανακούφιση κάποιου σωματικού πόνου, και σε άλλες περιπτώσεις τα αποτελέσματα ήταν λιγότερο προφανή ή πιο σταδιακά, ωστόσο εξίσου δυνατά με της πρώτης περίπτωσης, όπως το αίσθημα της ηρεμίας, του να βρίσκεσαι στο κέντρο σου, του να έχεις θετική στάση ή να βιώνεις ροή θετικής ενέργειας σε πολλούς τομείς της ζωής.
Σε περιπτώσεις κάποιου χρόνιου ή επίμονου προβλήματος, χρειάστηκε μια σειρά από δύο ή περισσότερες συνεδρίες ΠΔΘ.

Όπως δηλώνει το όνομα, μια συνεδρία ΠΔΘ δρα σε όλες τις διαστάσεις μας, σε όλα μας τα επίπεδα. Στο σωματικό-φυσικό μας επίπεδο, στο ενεργειακό-αυρικό ή την αύρα μας, στο συναισθηματικό, το νοητικό και τέλος στο πνευματικό. Όλα τα επίπεδα και τα αντίστοιχα σώματά μας είναι φυσικά, αλληλένδετα. Συνεπώς, κάθε δυσαρμονία σε ένα επίπεδο αργά ή γρήγορα θα επηρεάσει τα υπόλοιπα σώματα, αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά.
Για παράδειγμα, όταν κάποια “αρνητικά” μοτίβα ή σκεπτομορφές οι οποίες βρίσκονται στο νοητικό επίπεδο, εν-σωματωθούν, λαμβάνουν τη μορφή α-σθένειας, ή έλλειψης ενέργειας. Το ίδιο συμβαίνει με ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα.

Η ΠΔΘ λειτουργεί και όταν κάποιος έχει συνείδηση του προβλήματός του αλλά και όταν δεν έχει. Μια συνειδητή συνεργασία ή παρατήρηση αυτού που συμβαίνει, των σκέψεων και των συναισθημάτων μας, συχνά επιταχύνει τη διαδικασία της θεραπείας, ή της επιτρέπει να είναι βαθύτερη, ωστόσο αυτό δεν είναι απαραίτητο.
Κάποιος μπορεί να επιλέξει να μην υποδείξει την περιοχή ή το θέμα στο οποίο επιθυμεί να εστιάσει η συνεδρία ΠΔΘ· σε αυτήν την περίπτωση γίνεται ένα ενεργειακό σκανάρισμα το οποίο υποδεικνύει πού ενδείκνυται να εστιάσει η συνεδρία τη συγκεκριμένη στιγμή.

Μια συνεδρία ΠΔΘ μπορεί να γίνει είτε από κοντά, είτε από απόσταση και διαρκεί περίπου 45′. Στη δεύτερη περίπτωση, απλά χαλαρώνεις στο δικό σου ιερό χώρο και παραμένεις δεκτικός/ή.
Μπορείς να επιλέξεις να μου υποδείξεις το σημείο που θα εστιάσει η συνεδρία, ή όχι, οπότε σε αυτήν την περίπτωση γίνεται ενεργειακό σκανάρισμα.

ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ:
❥ να κάνεις ένα ντους ή μπάνιο,
❥ να φορέσεις άνετα ρούχα που δε σε σφίγγουν και μαλακές βαμβακερές (αθλητικές) κάλτσες,
❥ να βγάλεις όλα τα μεταλλικά αντικείμενα (κοσμήματα, ζώνη, ρολόι, χρήματα, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και τα παπούτσια
❥ να ανάψεις κεράκια, αρωματικά στικς ή θυμίαμα, να καθαρίσεις την αύρα σου με τον καπνό ή με ενεργειακά σπρέι, να βάλεις χαλαρωτική μουσική και να ξαπλώσεις ή να καθίσεις με τη σπονδυλική σου στήλη όσο πιο ίσια γίνεται, ΧΩΡΙΣ να σταυρώνεις τα χέρια ή τα πόδια (αυτό είναι σημαντικό να παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας),
​❥ να βεβαιωθείς πως δε θα σε διακόψουν!

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ:
❥ να πιεις αρκετό νερό, φρέσκο χυμό ή τσάι από βότανα και να φας κάτι ελαφρύ (π.χ. φρούτα, ξηρούς καρπούς, σαλάτα)
❥ να κάνεις ντους ή έστω να πλύνεις τα χέρια και το πρόσωπό σου
❥ να περπατήσεις στη φύση, να αγκαλιάσεις ένα δέντρο, να περπατήσεις ξυπόλητος/η, να κάνεις οτιδήποτε σε βοηθήσει να γειώσεις την ενέργεια, χωρίς όμως να το παρακάνεις!
❥ να ξεκουραστείς και να συνεχίσεις τη μέρα σου όσο πιο χαλαρά μπορείς.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ
• 1 x 45′ Συνεδρία ΠΔΘ ΜΕ Ενεργειακό Σκανάρισμα 
• 1 x 35′ Συνεδρία ΠΔΘ ΧΩΡΙΣ Ενεργειακό Σκανάρισμα 
• 1 (από σειρά συνεδριών) x 45′ ΠΔΘ ΜΕ Ενεργειακό Σκανάρισμα 
• 1 (από σειρά συνεδριών) x 35′ ΠΔΘ ΧΩΡΙΣ Ενεργειακό Σκανάρισμα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προκειμένου να επιλέξεις μια συνεδρία με την ένδειξη
“από σειρά συνεδριών” θα πρέπει πρώτα να έχεις ολοκληρώσει ένα από τα δύο πρώτα είδη συνεδριών οι οποίες είναι η αρχή της σειράς.