Εγγραφή και Εκδήλωση Θετικών Ενεργειών

Πρόκειται για μια ενεργειακή τεχνική η οποία βοηθά στον καθαρισµό, την ενεργοποίηση, τη θεραπεία, την αναδόµηση και τη διαφώτιση του νου και του υποσυνείδητου σε σχέση με συγκεκριμένες θετικές ενέργειες και ποιότητες που επιθυμούμε να φέρουμε στη ζωή μας, να ενισχύσουμε την παρουσία τους ή να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο τις προσεγγίζουμε.
Προσφέρεται σε συνδυασμό των 3 συνεδριών που πραγματοποιούνται σε 3 διαδοχικές ημέρες (για το μέγιστο αποτέλεσμα) και εστιάζουν στην εγγραφή και εκδήλωση ΜΙΑΣ θετικής ενέργειας και στις 3 επαναλήψεις.
Βασίζεται σε νεότερο σύστημα ενεργειακής θεραπείας ρέικι του Γιώργου Μυλωνά, Geom!*

Συχνά νιώθουμε την ανάγκη να εκδηλώσουμε συγκεκριμένες ενέργειες και ποιότητες στη ζωή μας ή να αυξήσουμε τη ροή τους ή ακόμα και να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με αυτές, τον τρόπο που τις αντιλαμβανόμαστε και τις ορίζουμε.
Συνήθως η ανάγκη αυτή γίνεται αρχικά αντιληπτή ως έλλειψη… Νιώθουμε έλλειψη αγάπης, χαράς, αυτοεκτίμησης, αφθονίας, γαλήνης, εστίασης, κλπ.
Η συνεδρία Εγγραφής & Εκδήλωσης Θετικών Ενεργειών, αφού μας βοηθήσει να καθαρίσουμε και να θεραπεύσουμε την ως τώρα σχέση, ιδέα, εμπειρία μας με τη συγκεκριμένη ενέργεια (π.χ. με την αγάπη, ή τη χαρά, ή την αφθονία κλπ), ενεργοποιεί και αναδομεί το νου και το υποσυνείδητο σε σχέση με τη συγκεκριμένη ενέργεια, εγγράφει και εκδηλώνει μια νέα σύνδεσή μας με την ενέργεια αυτή, σε όλα μας τα επίπεδα (φυσικό, αυρικό, συναισθηματικό, νοητικό, πνευματικό).
Μπορούμε έτσι να προσκαλέσουμε στη ζωή μας ενέργειες που ως τώρα έλειπαν, να ενισχύσουμε τη ροή όσων ήδη υπάρχουν, να επαναπροσδιορίσουμε την σύνδεση ή την οπτική μας προς κάποιες ενέργειες, ή να φέρουμε τις θετικές ενέργειες και ποιότητες στη θέση άλλων, χαμηλότερης δόνησης που θέλουμε να απελευθερώσουμε.

Παραδείγματα θετικών ενεργειών και ποιοτήτων:
Αγάπη, αφθονία, φως, αισιοδοξία, χαρά, γαλήνη, θεραπεία, υγεία, καθαρισμός, ισορροπία, κεντράρισμα, αποτοξίνωση, ιδανικό βάρος, νοητική διαύγεια, συναισθηματική πληρότητα, ιδανικές σχέσεις, δημιουργικότητα, ελεύθερη έκφραση, γαλήνιος ύπνος, ποιοτική διατροφή, και η λίστα συνεχίζεται χωρίς τέλος….

Η συνεδρία μπορεί να πραγματοποιηθεί από κοντά ή από απόσταση, με εξίσου εκπληκτικά αποτελέσματα, με αυτόν που δέχεται και αυτόν που δίνει τη συνεδρία στον δικό του χώρο ο καθένας.
​Η ενέργεια δεν γνωρίζει περιορισμούς χρόνου και χώρου!  

Η συνεδρία από κοντά διαρκεί περίπου 20′. Είναι μια άκρως χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία.
Το άτομο που δέχεται τη συνεδρία:
❥ φορά άνετα ρούχα (π.χ. αθλητική φόρμα),
❥ αφαιρεί τα παπούτσια και κάθε μεταλλικό αντικείμενο (ζώνη, κοσμήματα, ρολόι, χρήματα, κινητό τηλέφωνο),
❥ ξαπλώνει στο κρεβάτι του Ρέικι ή εναλλακτικά κάθεται σε θέση διαλογισμού
Το άτομο που δίνει τη συνεδρία:
❥ απαλά τοποθετεί τα χέρια του/της (ή τα κρατά σε μικρή απόσταση, πάνω στην αύρα) σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, πάνω στα ενεργειακά κέντρα ή τσάκρας, ή μόνο σε ένα σημείο πχ. στο κεφάλι και διοχετεύει θεραπευτική ζωτική ενέργεια
❥ κινείται αργά και διαλογιστικά αν χρειάζεται και ακολουθεί τη ροή και τη σοφία της ενέργειας.

Η συνεδρία από απόσταση διαρκεί περίπου 20′. 
Στον δικό σου ιερό χώρο, μπορείς να χαλαρώσεις βαθιά κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ξαπλωμένος/η αναπαυτικά, ή κατά τη διάρκεια διαλογισμού ή απλά μένοντας ανοιχτός/ή και δεκτικός/ή. Για μια ακόμα πιο χαλαρωτική εμπειρία που μοιάζει με αυτήν της συνεδρίας από κοντά, μπορείς να ανάψεις κεράκια, θυμίαμα, να βάλεις χαλαρωτική μουσική ή ήχους της φύσης.

ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ:
❥ να κάνεις ένα ντους ή μπάνιο,
❥ να φορέσεις άνετα ρούχα που δε σε σφίγγουν και μαλακές βαμβακερές (αθλητικές) κάλτσες,
❥ να βγάλεις όλα τα μεταλλικά αντικείμενα (κοσμήματα, ζώνη, ρολόι, χρήματα, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και τα παπούτσια
❥ να ανάψεις κεράκια, αρωματικά στικς ή θυμίαμα, να καθαρίσεις την αύρα σου με τον καπνό ή με ενεργειακά σπρέι, να βάλεις χαλαρωτική μουσική και να ξαπλώσεις ή να καθίσεις με τη σπονδυλική σου στήλη όσο πιο ίσια γίνεται, ΧΩΡΙΣ να σταυρώνεις τα χέρια ή τα πόδια (αυτό είναι σημαντικό να παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας),
​❥ να βεβαιωθείς πως δε θα σε διακόψουν!

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ:
❥ να πιεις αρκετό νερό, φρέσκο χυμό ή τσάι από βότανα και να φας κάτι ελαφρύ (π.χ. φρούτα, ξηρούς καρπούς, σαλάτα)
❥ να κάνεις ντους ή έστω να πλύνεις τα χέρια και το πρόσωπό σου
❥ να περπατήσεις στη φύση, να αγκαλιάσεις ένα δέντρο, να περπατήσεις ξυπόλητος/η, να κάνεις οτιδήποτε σε βοηθήσει να γειώσεις την ενέργεια, χωρίς όμως να το παρακάνεις!
❥ να ξεκουραστείς και να συνεχίσεις τη μέρα σου όσο πιο χαλαρά μπορείς

Μια συνεδρία από κοντά ή από απόσταση, είναι μια καθαρά βιωματική διαδικασία και κάθε άνθρωπος τη βιώνει με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, ανάλογα με το τι έχει ανάγκη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος που δύο ενεργειακές συνεδρίες δεν είναι ποτέ ίδιες μεταξύ τους, έστω κι αν αυτός/ή που δίνει και αυτός/ή που λαμβάνει τη συνεδρία είναι οι ίδιοι! Η ενέργεια έχει τη δική της σοφία και για την ακρίβεια, δεν καθοδηγείται από τον θεραπευτή, αλλά μάλλον έλκεται από το σώμα του θεραπευόμενου.

Πολλαπλές συνεδρίες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα
Όσοι λαμβάνουν συνεδρίες ρέικι τακτικά, καθώς και οι πρακτικοί και δάσκαλοι του ρέικι γνωρίζουν πολύ καλά πως όταν ολοκληρώνεις μια σειρά συνεδριών μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, π.χ μια ή δύο εβδομάδες, τα αποτελέσματα είναι ακόμα πιο θεαματικά!
Η συγκεκριμένη συνεδρία προσφέρεται σε συνδυασμό 3 διαδοχικών συνεδριών. Προτείνεται επανάληψή τους όποτε κρίνεται απαραίτητο.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ
• 3 x 20′ Συνεδρίες Εγγραφής & Εκδήλωσης Θετικών Ενεργειών και Ποιοτήτων από Απόσταση