Αρχαγγελική Θεραπεία με Σύμβολα

Ένα πρόγραμμα 6 συνεδριών για μια πολύ ισχυρή και ολοκληρωμένη θεραπεία με όλα τα ενεργειακά Σύμβολα, τα ενεργειακά κλειδιά του κάθε Αρχαγγέλου και όχι μόνο.
Κάθε μέρα από τις τέσσερις πρώτες είναι αφιερωμένη σε έναν από τους Αγίους Αρχαγγέλους:
• Μιχαήλ
• Γαβριήλ
• Ραφαήλ
• Ουριήλ
Η πέμπτη μέρα αφιερώνεται στον Ανώτερο Εαυτό και τον Φύλακα Άγγελο και η έκτη στον Θεό, τον Άγιο Λόγο και το Άγιο Πνεύμα Του.

Τα Σύμβολα στο Ρέικι είναι υπερβατικά, ενεργειακά κλειδιά που κάνουν πιο εύκολη και εστιασμένη την θεραπεία σε όλα τα επίπεδα.
Πιο συγκεκριμένα, τα Αρχαγγελικά Σύμβολα κάνουν πιο άμεση τη σύνδεσή μας με τις ενέργειες των 4 Αρχαγγέλων, του Φύλακα Άγγελου, του Θεού, του Λόγου και του Αγίου Πνεύματος, καθώς και με τις ιδιότητες και τα στοιχεία της φύσης με τα οποία σχετίζονται οι 4 Αρχάγγελοι, προκειμένου να επιτύχουμε μια ισχυρή και ολοκληρωμένη θεραπεία. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκούν πολλές εβδομάδες ή και μήνες.
Η εργασία είναι πολυδιάστατη και πολυεπίπεδη, καθώς οι 4 Αρχάγγελοι των 4 στοιχείων, όπως ονομάζονται, συνδέονται με όλα μας τα σώματα: το φυσικό, το αιθερικό ή ενεργειακό, το συναισθηματικό και το νοητικό και μας βοηθούν να εκδηλώσουμε πρωταρχική αρμονία, καθαρότητα, ειρήνη και καθετί καλό, όμορφο και θετικό. 

  • Αρχάγγελος Μιχαήλ: Συνδέεται με το νοητικό σώμα μας. Καθαρίζει και εξαγνίζει τις σκέψεις, φέρνει ισορροπία στον νου. Στο φυσικό σώμα ρυθμίζει το κυκλοφορικό σύστημα και το αίμα. Μέγας Προστάτης.
  • Αρχάγγελος Γαβριήλ: Συνδέεται με το συναισθηματικό σώμα μας. Φέρνει ψυχική ηρεμία ενώ καθαρίζει όλα τα “κατώτερα” συναισθήματα. Οδηγεί το συναισθηματικό σώμα προς την αγάπη, ξεκουράζει, ηρεμεί από κάθε φόβο, μας προστατεύει κατά τη διάρκεια του ύπνου. Στο φυσικό σώμα ρυθμίζει τα υγρά.
  • Αρχάγγελος Ραφαήλ: Συνδέεται με το αιθερικό σώμα μας. Δημιουργεί και συντηρεί το ενεργειακό σώμα του ανθρώπου. Η ενέργειά του ανοίγει και καθαρίζει τα τσάκρας και τα ενεργειακά κανάλια μας, εξαγνίζει και ενδυναμώνει την αύρα μας και επιτρέπει την ελεύθερη ροή της ζωτικής ενέργειας. Προστάτης και καθοδηγητής κάθε Θεραπευτή και κάθε Θεραπείας.
  • Αρχάγγελος Ουριήλ: Συνδέεται με το φυσικό μας σώμα. Αρχάγγελος της ύλης και της γης. Εκδηλώνει την εργασία των υπολοίπων αρχαγγέλων στο σώμα και την ύλη. Εξισορροπεί και εναρμονίζει τα σώματα και όλα τα μέρη τους, τα συστήματα, τα όργανα, τα κύτταρα, τα ενεργειακά κανάλια και τα τσάκρας που αποτελούν τη συνολική ανθρώπινη μορφή. 

Ο Ανώτερος Εαυτός μας είναι η αληθινή μας συνείδηση, η εσωτερική φωνή μας. Η σύνδεση και ο συντονισμός με εκείνον οδηγεί στην εξύψωσή μας.
Ο Φύλακας Άγγελος μας συντροφεύει από την πρώτη μας ενσάρκωση στη γη. Εξελίσσεται παράλληλα με εμάς και όταν τον αναγνωρίσουμε, τον συνειδητοποιήσουμε και συνδεθούμε με αυτόν, μας καθοδηγεί και μας προστατεύει όλο και περισσότερο.

(Από το σεμινάριο του Γιώργου Μυλωνά GEOM!* “Οι Άγιοι Αρχάγγελοι”)

Η συνεδρία Αρχαγγελικής Θεραπείας με Σύμβολα μπορεί να πραγματοποιηθεί από κοντά ή από απόσταση, με εξίσου εκπληκτικά αποτελέσματα, με αυτόν που δέχεται και αυτόν που δίνει τη συνεδρία στον δικό του χώρο ο καθένας.
​Η ενέργεια δεν γνωρίζει περιορισμούς χρόνου και χώρου!  

Η συνεδρία από κοντά διαρκεί περίπου 45′ (για τις 4 πρώτες μέρες) ή περίπου 30′ (για τις 2 τελευταίες). Είναι μια άκρως χαλαρωτική εμπειρία που εξυψώνει την ενέργειά μας και μας εξαγνίζει.
Το άτομο που δέχεται τη συνεδρία:
❥ φορά άνετα ρούχα (π.χ. αθλητική φόρμα),
❥ αφαιρεί τα παπούτσια και κάθε μεταλλικό αντικείμενο (ζώνη, κοσμήματα, ρολόι, χρήματα, κινητό τηλέφωνο),
❥ ξαπλώνει στο κρεβάτι του Ρέικι
Το άτομο που δίνει τη συνεδρία:
❥ απαλά τοποθετεί τα χέρια του/της (ή τα κρατά σε μικρή απόσταση, πάνω στην αύρα) σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, πάνω στα ενεργειακά κέντρα ή τσάκρας και διοχετεύει θεραπευτική ζωτική ενέργεια,
❥ κινείται αργά και διαλογιστικά αν χρειάζεται και ακολουθεί τη ροή και τη σοφία της ενέργειας.

Η συνεδρία από απόσταση διαρκεί περίπου 45′ (για τις 4 πρώτες μέρες) ή περίπου 30′ (για τις 2 τελευταίες).
Στον δικό σου ιερό χώρο, μπορείς να χαλαρώσεις βαθιά κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ξαπλωμένος/η αναπαυτικά, ή κατά τη διάρκεια διαλογισμού ή απλά μένοντας ανοιχτός/ή και δεκτικός/ή. Για μια ακόμα πιο χαλαρωτική εμπειρία που μοιάζει με αυτήν της συνεδρίας από κοντά, μπορείς να ανάψεις κεράκια, θυμίαμα, να βάλεις χαλαρωτική μουσική ή ήχους της φύσης.

ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ:
❥ να κάνεις ένα ντους ή μπάνιο,
❥ να φορέσεις άνετα ρούχα που δε σε σφίγγουν και μαλακές βαμβακερές (αθλητικές) κάλτσες,
❥ να βγάλεις όλα τα μεταλλικά αντικείμενα (κοσμήματα, ζώνη, ρολόι, χρήματα, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και τα παπούτσια
❥ να ανάψεις κεράκια, αρωματικά στικς ή θυμίαμα, να καθαρίσεις την αύρα σου με τον καπνό ή με ενεργειακά σπρέι, να βάλεις χαλαρωτική μουσική και να ξαπλώσεις ή να καθίσεις με τη σπονδυλική σου στήλη όσο πιο ίσια γίνεται, ΧΩΡΙΣ να σταυρώνεις τα χέρια ή τα πόδια (αυτό είναι σημαντικό να παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας),
​❥ να βεβαιωθείς πως δε θα σε διακόψουν!

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ:
❥ να πιεις αρκετό νερό, φρέσκο χυμό ή τσάι από βότανα και να φας κάτι ελαφρύ (π.χ. φρούτα, ξηρούς καρπούς, σαλάτα)
❥ να κάνεις ντους ή έστω να πλύνεις τα χέρια και το πρόσωπό σου
❥ να περπατήσεις στη φύση, να αγκαλιάσεις ένα δέντρο, να περπατήσεις ξυπόλητος/η, να κάνεις οτιδήποτε σε βοηθήσει να γειώσεις την ενέργεια, χωρίς όμως να το παρακάνεις!
❥ να ξεκουραστείς και να συνεχίσεις τη μέρα σου όσο πιο χαλαρά μπορείς

Μια συνεδρία Αρχαγγελικής Θεραπείας με Σύμβολα από κοντά ή από απόσταση, είναι μια καθαρά βιωματική διαδικασία και κάθε άνθρωπος τη βιώνει με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, ανάλογα με το τι έχει ανάγκη τη δεδομένη χρονική περίοδο. Αυτός είναι ο λόγος που δύο ενεργειακές συνεδρίες δεν είναι ποτέ ίδιες μεταξύ τους, έστω κι αν αυτός/ή που δίνει και αυτός/ή που λαμβάνει τη συνεδρία είναι οι ίδιοι! Η ενέργεια έχει τη δική της σοφία!

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ
• 1 πρόγραμμα 6 Συνεδριών