Ακασικά Αρχεία & Προηγούμενες Ζωές

Τα Ακασικά Αρχεία αποτελούν μια υψηλότερη διάσταση, καθαρά πνευματική, όπου υπάρχουν καταγεγραμμένες και διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες και όλη η γνώση του Κόσμου: οτιδήποτε έχει υπάρξει, οτιδήποτε έχει συμβεί.
Σε αυτό το επίπεδο καταγράφεται και η δική μας ιστορία, οι προηγούμενες ζωές μας. Η εμπειρία μας στην ύλη, οι εμπειρίες μας ως μοναδικές, ξεχωριστές, εξελισσόμενες προσωπικότητες.

Εδώ βρίσκονται οι μνήμες της ψυχής μας, δηλαδή τα Ψυχικά Αρχεία μας. Έτσι, τα Ακασικά Αρχεία ονομάζονται και Ψυχικά Αρχεία, καθώς εμπεριέχουν τις μνήμες, την ιστορία και τις διαδρομές των ψυχών, των θεϊκών πνευματικών όντων, όπως είναι ο άνθρωπος.
Η επαφή, η άντληση και κατανόηση γνώσης από τα Ακασικά Αρχεία θα ενδυναμώσει περαιτέρω το είναι μας, ώστε να έρθουμε πιο κοντά στο Ποιοι Αληθινά Είμαστε.
Αυτή η Αυτογνωσία σε όλο το φάσμα του χρόνου και του χώρου, η Αυτογνωσία σε όλα τα επίπεδα, μας προσφέρει, όχι μόνο κατανόηση του εαυτού αλλά και πολλαπλές θεραπευτικές συνειδητοποιήσεις. Δύναμη και ευθύνη. Πραγματική χαρά και βαθύτατη γαλήνη. Ευτυχία, ελευθερία και πληρότητα που μόνο η Γνώση της Αλήθειας, η Γνώση του Εαυτού, η Γνώση του Πνεύματος μπορεί να φέρει. 
Σκοπός της συνεδρίας είναι να εξαγνιστούν οι σκιές και τα λάθη προηγούμενων ζωών και να έρθουν στο παρόν το φως και η δύναμή τους, η γνώση και τα ταλέντα τους.
Όταν φωτίζουμε, θεραπεύουμε και απελευθερώνουμε το παρελθόν μας, φωτίζουμε, θεραπεύουμε και απελευθερώνουμε το παρόν και το μέλλον μας και τις άπειρες δυνατότητές μας!

(Εμπνευσμένο από το βιβλίο του αντίστοιχου σεμιναρίου του Geom!* Γιώργου Μυλωνά)

Μια συνεδρία Ακασικών Αρχείων & Προηγούμενων Ζωών μπορεί να πραγματοποιηθεί από κοντά ή από απόσταση, με εξίσου εκπληκτικά αποτελέσματα, με αυτόν που δέχεται και αυτόν που δίνει τη συνεδρία στον δικό του χώρο ο καθένας.
​Η ενέργεια δεν γνωρίζει περιορισμούς χρόνου και χώρου!  
Ο στόχος της είναι να “καθαρίσει” ενεργειακά και σε όλα τα επίπεδα κάποιο γεγονός ή κάποια προηγούμενη ζωή που σχετίζεται και επηρεάζει άμεσα το Τώρα μας.
Το άτομο που δέχεται τη συνεδρία μπορεί να προσδιορίσει τον τομέα στον οποίο νιώθει κάποιο μπλοκάρισμα και να ζητήσει να “καθαρίσει” το συγκεκριμένο θέμα, ή να αφήσει την ενέργεια με τη δική της Σοφία να υποδείξει και να “καθαρίσει” το θέμα που χρειάζεται θεραπεία τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Είναι μια συγκινητική, ουσιαστική και πανέμορφη διαδρομή που κάθε άνθρωπος, βαθύτατα μέσα στην ψυχή του, επιθυμεί να κάνει.

Η συνεδρία από κοντά διαρκεί περίπου 30′-45′. 
Το άτομο που δέχεται τη συνεδρία:
❥ φορά άνετα ρούχα (π.χ. αθλητική φόρμα),
❥ αφαιρεί τα παπούτσια και κάθε μεταλλικό αντικείμενο (ζώνη, κοσμήματα, ρολόι, χρήματα, κινητό τηλέφωνο),
❥ ξαπλώνει στο κρεβάτι του Ρέικι
Το άτομο που δίνει τη συνεδρία:
❥ απαλά τοποθετεί τα χέρια του/της (ή τα κρατά σε μικρή απόσταση, πάνω στην αύρα) σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, πάνω στα ενεργειακά κέντρα ή τσάκρας, ή μόνο σε ένα σημείο, για παράδειγμα στους ώμους και διοχετεύει θεραπευτική ζωτική ενέργεια,
❥ κινείται αργά και διαλογιστικά αν χρειάζεται και ακολουθεί τη ροή και τη σοφία της ενέργειας.

Η συνεδρία από απόσταση διαρκεί περίπου 30′-45′. 
Στον δικό σου ιερό χώρο, μπορείς να χαλαρώσεις βαθιά κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ξαπλωμένος/η αναπαυτικά, ή κατά τη διάρκεια διαλογισμού ή απλά μένοντας ανοιχτός/ή και δεκτικός/ή. Για μια ακόμα πιο χαλαρωτική εμπειρία που μοιάζει με αυτήν της συνεδρίας από κοντά, μπορείς να ανάψεις κεράκια, θυμίαμα, να βάλεις χαλαρωτική μουσική ή ήχους της φύσης.
Όταν η συνεδρία από απόσταση γίνεται μέσω ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗΣ, πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια καθοδηγούμενου διαλογισμού.

Μια συνεδρία Ακασικών Αρχείων & Προηγούμενων Ζωών από κοντά ή από απόσταση, είναι μια καθαρά βιωματική διαδικασία και κάθε άνθρωπος τη βιώνει με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, ανάλογα με το τι έχει ανάγκη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος που δύο ενεργειακές συνεδρίες δεν είναι ποτέ ίδιες μεταξύ τους, έστω κι αν αυτός/ή που δίνει και αυτός/ή που λαμβάνει τη συνεδρία είναι οι ίδιοι! 

ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ:
❥ να κάνεις ένα ντους ή μπάνιο,
❥ να φορέσεις άνετα ρούχα που δε σε σφίγγουν και μαλακές βαμβακερές (αθλητικές) κάλτσες,
❥ να βγάλεις όλα τα μεταλλικά αντικείμενα (κοσμήματα, ζώνη, ρολόι, χρήματα, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και τα παπούτσια
❥ να ανάψεις κεράκια, αρωματικά στικς ή θυμίαμα, να καθαρίσεις την αύρα σου με τον καπνό ή με ενεργειακά σπρέι, να βάλεις χαλαρωτική μουσική και να ξαπλώσεις, ΧΩΡΙΣ να σταυρώνεις τα χέρια ή τα πόδια (αυτό είναι σημαντικό να παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας),
​❥ να βεβαιωθείς πως δε θα σε διακόψουν!

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ:
❥ να πιεις αρκετό νερό, φρέσκο χυμό ή τσάι από βότανα και να φας κάτι ελαφρύ (π.χ. φρούτα, ξηρούς καρπούς, σαλάτα)
❥ να κάνεις ντους ή έστω να πλύνεις τα χέρια και το πρόσωπό σου
❥ να περπατήσεις στη φύση, να αγκαλιάσεις ένα δέντρο, να περπατήσεις ξυπόλητος/η, να κάνεις οτιδήποτε σε βοηθήσει να γειώσεις την ενέργεια, χωρίς όμως να το παρακάνεις!
❥ να ξεκουραστείς και να συνεχίσεις τη μέρα σου όσο πιο χαλαρά μπορείς.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ
• 1 x 30′ Συνεδρία Ακασικών Αρχείων
• 1 x 45′ Συνεδρία Ακασικών Αρχείων με διαλογισμό (όταν πραγματοποιείται από απόσταση γίνεται μέσω ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗΣ)  
• 3 x 30′ Συνεδρίες Ακασικών Αρχείων
• 3 x 45′ Συνεδρίες Ακασικών Αρχείων με διαλογισμό (όταν πραγματοποιείται από απόσταση γίνεται μέσω ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗΣ)