Αγγελικό & Αρχαγγελικό Πεδίο στο Σώμα σου

Το άνοιγμα, ή η ενεργοποίηση αγγελικού και αρχαγγελικού πεδίου στο φυσικό μας σώμα είναι από τις πιο ισχυρές και προχωρημένες ενεργειακές τεχνικές που στόχο έχει την εκδήλωση της πνευματικής υγείας, με πολλαπλά οφέλη σε όλα τα επίπεδα.
Είναι πολύ πέρα και πάνω από τον ενεργειακό μας καθαρισμό… Είναι η δημιουργία ενός ναού του πνεύματος μέσα στο ίδιο μας το σώμα. Μόνο υπέροχα δώρα μπορούν να προκύψουν από αυτό!

Με το άνοιγμα του αγγελικού πεδίου, το σώμα μας συντονίζεται στην ανώτερη διάσταση, την πνευματική, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να λάβουμε βοήθεια, στήριξη, ενίσχυση της ενέργειάς μας και τελικά, εξύψωση του είναι μας και της ζωής μας.
Επιπλέον, τα αρχαγγελικά πεδία μας συντονίζουν με τις ποιότητες των τεσσάρων ύψιστων Αρχαγγέλων του Φωτός: Μιχαήλ, Γαβριήλ, Ραφαήλ και Ουριήλ.
Πρόκειται για δύο τεχνικές απόλυτα θετικές αφού προέρχονται από το Καλό (τους αγγέλους και τους Αρχαγγέλους του φωτός) και εστιάζουν στο Καλό (τη δημιουργία αγγελικών και αρχαγγελικών πεδίων από φωτεινές ενέργειες).

Το άνοιγμα αγγελικού και αρχαγγελικού πεδίου πραγματοποιείται σε 4 διαδοχικές ημέρες, δηλαδή σε 4 συνεδρίες/επαναλήψεις, των 15′ η κάθε μία. 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. 
Μπορεί να συνδυαστεί με τη συνεδρία για το άνοιγμα Αγγελικού & Αρχαγγελικού Πεδίου στον χώρο σου, (καθώς και με οποιαδήποτε άλλη συνεδρία) και να επαναληφθεί ανά διαστήματα, για παράδειγμα 1-2 φορές τον χρόνο.

Τι είναι μια συνεδρία από απόσταση;
Μια συνεδρία μπορεί να γίνει από απόσταση, με εξίσου εκπληκτικά αποτελέσματα, με αυτόν που δέχεται και αυτόν που δίνει τη συνεδρία στον δικό του χώρο ο καθένας. Η ενέργεια δε γνωρίζει περιορισμούς χρόνου και χώρου!

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ
• Συνεδρία Αγγελικού & Αρχαγγελικού Πεδίου στο Σώμα σου (Συνολικά 4×15′) 
• Συνεδρία Αγγελικού & Αρχαγγελικού Πεδίου στο Σώμα σου ΚΑΙ Συνεδρία Αγγελικού & Αρχαγγελικού Πεδίου στον Χώρο σου (Συνολικά 8×15′)