Αγγελικό & Αρχαγγελικό Πεδίο στον Χώρο σου

Το άνοιγμα, ή η ενεργοποίηση αγγελικού και αρχαγγελικού πεδίου σε έναν χώρο (για παράδειγμα στο σπίτι μας ή στον χώρο εργασίας μας) είναι από τις πιο ισχυρές και προχωρημένες ενεργειακές τεχνικές που στόχο έχει την ύψιστη προστασία του χώρου και τη δημιουργία μιας ζωτικής αγγελικής διάστασης.
Είναι πολύ πέρα και πάνω από τον ενεργειακό καθαρισμό του χώρου μας…
Είναι η δημιουργία ενός ναού του πνεύματος μέσα στον ίδιο μας τον χώρο. Μόνο υπέροχα δώρα μπορούν να προκύψουν από αυτό!

Με το άνοιγμα του αγγελικού πεδίου ο χώρος μας συντονίζεται στην ανώτερη διάσταση, την πνευματική, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε έναν αφιερωμένο και συντονισμένο χώρο αγάπης, γαλήνης, αφθονίας και αρμονίας.
Επιπλέον, τα αρχαγγελικά πεδία συντονίζουν τον χώρο μας με τις ποιότητες των τεσσάρων ύψιστων Αρχαγγέλων του Φωτός: Μιχαήλ, Γαβριήλ, Ραφαήλ και Ουριήλ.
Πρόκειται για δύο τεχνικές απόλυτα θετικές αφού προέρχονται από το Καλό (τους αγγέλους και τους Αρχαγγέλους του φωτός) και εστιάζουν στο Καλό (τη δημιουργία αγγελικών και αρχαγγελικών πεδίων από φωτεινές ενέργειες).

Το άνοιγμα αγγελικού και αρχαγγελικού πεδίου πραγματοποιείται σε 4 διαδοχικές ημέρες, δηλαδή σε 4 συνεδρίες/επαναλήψεις, των 15′ η κάθε μία.
Μπορεί να συνδυαστεί με τη συνεδρία για το άνοιγμα Αγγελικού & Αρχαγγελικού Πεδίου στο σώμα σου, ή να γίνουν συνεδρίες Αγγελικού & Αρχαγγελικού Πεδίου σε δύο χώρους, για παράδειγμα στο σπίτι και την εργασία.
Μπορεί να επαναληφθεί ανά διαστήματα, για παράδειγμα 1-2 φορές τον χρόνο.

Πριν τη συνεδρία μπορείς να καθαρίσεις τον χώρο σου σε φυσικό επίπεδο αλλά και να απομακρύνεις αντικείμενα που πλέον δεν χρειάζεσαι, ή που είναι φθαρμένα, άχρηστα. Θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα σε κάποιον άλλον, αν είναι σε καλή κατάσταση, να ανακυκλωθούν ή να πεταχτούν.
Κατόπιν, μπορείς να κάνεις έναν ενεργειακό καθαρισμό χώρου ή απλά να ανάψεις κεράκια, αρωματικά στικς ή θυμίαμα, να καθαρίσεις τον χώρο με τον καπνό ή με ενεργειακά σπρέι, να βάλεις χαλαρωτική μουσική, ήχους της φύσης, ή από ηχογαβάθες, καμπανάκια κλπ που ενεργειακά ανεβάζουν τη δόνηση του χώρου.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ
• Συνεδρία Αγγελικού & Αρχαγγελικού Πεδίου στον Χώρο σου (Συνολικά 4×15′) 
• Συνεδρία Αγγελικού & Αρχαγγελικού Πεδίου στον Χώρο σου ΚΑΙ Συνεδρία Αγγελικού & Αρχαγγελικού Πεδίου στο Σώμα σου (Συνολικά 8×15′) 
• Συνεδρίες Αγγελικού & Αρχαγγελικού Πεδίου σε 2 Χώρους σου (Συνολικά 8×15′)