ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ…

Πάνω απ’ όλα προσπαθώ να είμαι αληθινή με τον εαυτό μου, να ζω το όνειρό μου και να ακολουθώ τη ροή στο μονοπάτι μου, γειώνοντας όσο περισσότερη Αγάπη και Φως μπορώ πάνω στη Γη.
Σκοντάφτω και πέφτω, όπως όλοι μας. Ωστόσο, κρατώ βαθιά μέσα στην καρδιά μου την ανάμνηση του να είμαι κάτι σοφότερο, πιο δυνατό, που αγαπά χωρίς όρους. Κι αυτό με κάνει να θέλω να σηκωθώ και ν’ αρχίσω να περπατώ ξανά. Με κάνει να καταλαβαίνω πως δεν είμαι η απογοήτευση, ούτε ο θρίαμβός μου! 
Επιλέγω να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων γιατί πιστεύω πως είναι πολύ πιο δυνατή. Αγαπώ να βοηθώ τους άλλους με όποιον τρόπο μπορώ, μέσω συνεδριών Ρέικι, ενεργειακών θεραπειών και σεμιναρίων, θεραπευτικών διαλογισμών και πολλών άλλων που θα προστεθούν όταν έρθει η ώρα. Διαλογίζομαι, δημιουργώ, διαβάζω, περπατώ, αγαπώ, αγαπιέμαι και είμαι ευγνώμων!

Εγώ βρήκα το Ρέικι ή το Ρέικι βρήκε εμένα…;
Συναντηθήκαμε το καλοκαίρι του 2008 και αυτή η συνάντηση κυριολεκτικά άλλαξε τη ζωή μου! Αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο -τόσο ξεκάθαρο για μένα- ήταν ότι πρόκειται για ένα ταξίδι χωρίς τέλος… Υπάρχει τέλος στο Φως, την Αγάπη, την Ευγνωμοσύνη, τη Σοφία…;
Επιλέγω να μοιραστώ αυτά τα δώρα με όλους Εσάς! Άλλωστε, είμαστε Όλοι Ένα! 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ….

“Χριστιάνα μου,
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την συνεδρία ακασικών αρχείων προηγούμενων ζωών που μου πρόσφερες..Ήταν μια μοναδική εμπειρία που όχι μόνο με χαλάρωσε πολύ μετά από μια δύσκολη μέρα, αλλά ένιωσα να με θεραπεύει σε διάφορα επίπεδα και διαστάσεις, καθώς επίσης και να μου συμπληρώνει κομμάτια του παζλ που αναζητώ καιρό τώρα!!
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!!
Εξαιρετική εμπειρία!!”
Μαρία Θεοδωράκη

“Όταν ξεκίνησα τις συνεδρίες και τους διαλογισμούς ως μαθήτρια της Χριστιάνας Κανάκη, βρισκόμουν σε μια από τις δυσκολότερες και σκοτεινότερες φάσεις της Ζωής μου.
Ήμουν κουρασμένη, απογοητευμένη, έτοιμη να τα παρατήσω, δεν ήξερα τι να κάνω, τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι δεν έχω να χάσω τίποτα.
Αποφάσισα λοιπόν να αλλάξω, να κάνω κάτι για τον εαυτό μου, να βοηθήσω εμένα την Μαντλέν, πήρα λοιπόν μία βαθιά ανάσα και βούτηξα στα βαθιά καταγάλανα νερά.
Η εμπειρία ήταν εκπληκτική, κάποιες φορές λίγο τρομακτική, αλλά και μοναδικά όμορφη και δημιουργική.
Μαζί με την δασκάλα μου καταφέραμε να εμπιστευτώ ξανά την ζωή
να πιστέψω στον εαυτό μου, να μην φοβάμαι τίποτα, ακόμη φοβάμαι, όμως τώρα έχω μάθει να αποδέχομαι τον φόβο και το κάθε συναίσθημα που με επισκέπτεται
Κατάφερα να βρω την γαλήνη μέσα μου. Σε αυτό το ταξίδι του νου και της ψυχής ανακάλυψα το σώμα μου, τα ξεχασμένα μου ταλέντα,
τα χρώματα μου.
Εκείνη μου έδωσε τα πινέλα
κι εγώ ζωγράφισα τον εαυτό μου,
τα Όνειρα μου, τον κόσμο μου και τα φώτισα με ελπίδα, πίστη, φροντίδα και Αγάπη
Σε ευχαριστώ δασκάλα Χριστιάνα για το όμορφο δώρο ζωής”
Μαρία Μαντλέν Γκίνη

“Αγαπημένοι φίλοι, αγαπημένη ομάδα του Φωτός!
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας σήμερα, μια υπέροχη εμπειρία που είχα, δουλεύοντας και λαμβάνοντας Θεραπεία Ρέικι, από την Μάστερ Χριστιάνα Κανάκη!
Βαθειά ευγνωμοσύνη για την ασπονδη Τροφή Ψυχής, που παρέλαβα, μέσα από μια σειρά συνεδρίων… Ιανουάριο και Φεβρουάριο.
Χρειαζόμουν την στήριξη και καθοδήγηση που παρέλαβα από την Χριστιάνα.
Ένιωσα να σταθεροποιούνται μέσα μου, πολλά θέματα, και να μπαίνει το Φως σε σημεία που δεν θα μπορούσα να τα αγγίζω διαφορετικά!!!”
Κάτια Treasures

“She is an amazing professional with a lot of Knowledge and deep love for what she does. She treats her patients with kindness and light, something that a real Reiki professional does! She did Reiki multiple times to my dog when he was feeling very bad. I have to admit that after her Reiki session the dog was feeling immediately better and happier! Thank you for your wonderful service and experience!”
Amalia Pavlidi

“Απίστευτη εμπειρία δύναμης, θεραπείας και φωτεινής ενέργειας σε κάθε συνεδρία και απτά αποτελέσματα βελτίωσης όλων των θεμάτων! Τιμές προσιτές και ανθρώπινες επίσης. Για μένα η καλύτερη!”
Christina Christi Margeti

“This lady is so special …she goes out of her way to help u.
I had distance multi dimensional healing and she picked up on something I didn’t know was wrong.
..believe me I knew a few hours later!!!! I couldn’t wait to tell her and confirm she was 100% right!!!
Beautiful treatment by a beautiful lady inside and out!
Thanku my lovely for everything!”
Tracey K Gore